Tuesday, June 9, 2009

aku malas..

wah..bersawang dah blog aku..siap ade labah-labah man hehe...

tu la..org buat blog..aku pun nak jugak..tapi org punye selalu update..aku punye..hehehe..masalah utama yg menjadi punca aku x update ialah kerana aku baru posting ke tempat keje n rumah baru..so penyesuaian sedang berlaku utk aku berasimilasi dgn persekitaran baru..so much to learn..that make me malas nak berblog...so tgklah lepas post ni..kalau aku rajin aku update..alaa..lagipun xde org bace pon..aku syok sendiri je ni hahahaha...

masalah kedua menyebabkan aku malas pasal sebelum ni aku pakai digi berukband..slow mcm siput sedut..huh..bukak satu page..pasang sebatang rokok..habis separuh baru kuar...tapi sekarang..aku sudah maju setapak dlm mengejar gadget2 IT yg cool...aku sudah switch my digi to celcom berukband 3g...hahaha dan post aku ni sempena kegembiraan aku dengan surfing in 3g network..haha banggo den..suko den..hahahahahahaha

tapi den ghaso celcom ni hanyo percubaan den jo..lepas ni den nak try P1 Wimax...minah yg promote kat den maso den pi buang maso kat giant shah alam ari tu kato wimax ni lagi laju dari 3g,3.5g,wifi...wifi?...den poning...streamix la tu kan..hehe tapi modem die gedabak besar mcm air filter keter...kalau amik 1st month bayar seratus lebih n then 49 hinggit je sebulan...murah dan laju..WAU..menarik..menarik..haha

so lepaih ni aku berharap aku akan rajin update blog dgn info2 dan cerite2 yg cool dan best utk tatapan aku sendiri dan mereka2 yg terbukak blog aku hahaha 

2 comments:

Teja said...

mikoyan, sape kate tkde org baca.. aku kn pengunjung setia blog ko... rajin2 jenjalan blog kwn2 yg lain... pasti nnt meeka balas kunjungan ko tu... slmt brblog

MiKoyAn said...

tq teja krn rajin menjengah bllog gua hehe..nnt gua merajin kan diri join blog lu..